-->

miercuri, 7 ianuarie 2015

Anunt pentru toti cititorii Outlaws Magazine/Announcement for all Outlaws Magazine readers

~Please hit the "Translate" button for your language~
Source:www.1903hd.com
Nota:Va rog sa votati categoria voastra preferata de pe Outlaws Magazine la sondajul din dreapta/Please vote your favourite category from Outlaws Magazine at the poll on the right side of your screen.
 
Nu,n-am renuntat la blogging dupa 10 zile.

Vreau doar sa anunt cateva schimbari in programul de postari si sa vorbesc separat despre votarea la sondajul din dreapta paginii.

Nu voi elimina/modifica programul de postari anuntat initial in niciun fel doar ca,de acum inainte,marti vor fi doua postari muzicale in loc de una si,s-ar putea ca,pe langa Postari libere , Top-uri , Review-uri(Recenzii) sau Liste ,in diferite zile,de cele mai multe ori dupa ora 21:00,sa postez si cate o rubrica muzicala.

In continuare,vreau sa vorbesc putin si despre sondajul din partea dreapta a ecranului vostru(sub profilul meu de Google +,deasupra descrierii blogului)intitulat "Care este rubrica voastra preferata de pe Outlaws Magazine?/What's your favourite category from Outlaws Magazine?".Am setat o luna ca timp limita pentru sondaj,dar il voi lasa deschis pana se aduna cel putin 100 de voturi pentru a putea face eventualele modificari in baza parerilor mai multor cititori.

Va voi scrie si mai jos optiunile de votare,dar va rog sa bifati una dintre ele pe chenarul cu sondaj.

Care este rubrica voastra preferata de pe Outlaws Magazine?/What's your favourite category from Outlaws Magazine?

Postari libere/Free style Articles
Rubrici muzicale/Musical Categories
Interviuri/Interviews
Rcenzii/Reviews
Articole foto/Photo-articles
Liste/Lists
Sex,Drugs and Rock N'Roll
Behind the Scenes
Top-uri/Tops
Stiri/News

In final,va rog sa votati categoria voastra preferata si sa lasati in comentarii la aceasta postare sau la oricare alt articol alegerea voastra si sa va argumentati alegerea daca doriti.

Multumesc!Nu uitati,articole noi in fiecare zi.
Keep readin'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu